Oferta formativa

Neurolideratge

Saps què passa pel cap dels teus col·laboradors quan els hi planteges nous reptes? Coneix COM FUNCIONA EL CERVELL per millorar la gestió i potenciar el teu equip amb aquest curs SUBVENCIONAT
Codi A128-18

Dates i horaris

Divendres, 21 de setembre de 09:00 a 12:45
Divendres, 28 de setembre de 09:00 a 12:45
Divendres, 05 d'octubre de 09:00 a 12:45
Divendres, 19 d'octubre de 09:00 a 12:45
Divendres, 26 d'octubre de 09:00 a 12:45
Divendres, 09 de novembre de 09:00 a 12:45
Divendres, 16 de novembre de 09:00 a 12:45

Lloc de realització

Escola Efa

Vallirana 69 Baixos 2a
08006 Barcelona

Descripció:

Aprèn com funciona el cervell i com reacciona davant dels estímuls externs, per saber com respondrà el teu equip davant dels futurs reptes que de segur us trobareu pel camí. Què els motiva? Com prenen decisions? Quina és la seva manera de relacionar-se, per què és aquesta i no una altra?

En aquest curs trobaràs respostes a aquestes preguntes, així com tècniques i recursos per influir positivament en el teu equip i fer-los créixer a nivell professional i personal.

Formació SUBVENCIONADA pel Consorci de la Formació Continua de la Generalitat de Catalunya.

Impartit per:

Albert Soler. Llicenciat en enginyeria de Telecomunicacions. Ha passat bona part de la seva carrera professional en el sector tecnològic, i en els darrers 10 anys s'ha format en el camp del desenvolupament personal. Actualment és soci i formador de [útil] en habilitats com lideratge, cohesió d’equips de treball, intel·ligència emocional, coaching i mindfulness.

Dirigit a:

Coordinadors, caps de departament i qualsevol professional que lideri equips persones i vulgui conèixer el funcionament del cervell dels seus col·laboradors i col·laboradores per tal d'assolir objectius diferencials i transformar a les persones a nivell professional i personal.

Continguts:

1. El lideratge en el s.XXI (característiques i necessitats)
2. Introducció a les bases i estructures cerebrals implicades en el lideratge
3. Aplicació pràctica del neurolideratge

Objectiu:

Aprendre les bases cerebrals en les diferents funcions implicades en els equips (atenció i percepció, memòria, aprenentatge, creativitat, presa de decisions, gestió de conflictes…)
Aplicar els coneixements sobre el funcionament del cervell en la gestió i potenciació dels equips
Aplicar els coneixements sobre el funcionament del cervell en el propi autolideratge

Observacions:

Per obtenir la certificació que atorga el Consorci per a la Formació Contínua i l’escola Efa cal superar la prova d’avaluació que es realitzarà el darrer dia del curs i haver assistit al menys el 75% de les hores del curs, en aquest cas, mínim 22,5 hores de les 30 hores totals. Serà imprescindible assistir en el moment en que es realitzi la prova d’avaluació per poder superar la formació.

Més informació

Telèfon: 934 180 257

Correu electrònic: info@escolaefa.cat

Inscriu-te aquí