Oferta formativa

Intoleràncies alimentaries en el sector de l'hostaleria

Aspectes conceptuals i protocols de restauració
Codi A019-19

Dates i horaris

Dimecres, 27 de febrer de 17:00 a 20:30
Dimecres, 06 de març de 17:00 a 20:30
Dimecres, 13 de març de 17:00 a 20:30
Dimecres, 20 de març de 17:00 a 20:30
Dimecres, 27 de març de 17:00 a 20:30

Lloc de realització

Eshob, Escola Superior d'Hosteleria de Barcelona

Pg. del Taulat 243
08019 Barcelona

Descripció:

Oferim aquesta formació gràcies a l'acord de col·laboració entre ESHOB i l'Escola Efa.

Formació subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua. 

Dirigit a:

Treballadors ocupats, autònoms i d’economia social.

 

Continguts:

1. Aspectes conceptuals sobre les intoleràncies.

1.1. Què són les al·lèrgies.

1.2. Informació sobre la intolerància.

1.3. Tipologies d'al·lèrgies i intoleràncies.

1.4. Resolució de dubtes i consultes.

2. Protocols en restauració.

2.1. Protocol d'actuació en restauració

2.2. APPCC i contaminació creuada.

3 . La cuina sense gluten.

3.1. Presentació dels productes i la seva elaboració

3.2. Plats a partir de la dieta establerta.

3.3. Elaboració, presentació.

4. La cuina sense lactosa.

4.1. Presentació dels productes i la seva elaboració.

4.2. Plats a partir de la dieta establerta.

4.3. Elaboració, presentació.

5. La rebosteria i la pastisseria amb productes sense gluten i sense lactosa.

5.1. Presentació dels productes i la seva elaboració.

5.2. Plats a partir de la dieta establerta.

5.3. Elaboració, presentació.

Objectiu:

  • Rebre informació i formació sobre les diferents tipus d'al·lèrgies
  • Resoldre dubtes i establir protocols d'actuació.

Observacions:

Avaluació final teòrica i pràctica dels continguts del curs.

Inscripcions directes a csola@eshob.com

Més informació

Telèfon: 934 180 257

Correu electrònic: info@escolaefa.cat

Inscriu-te aquí