Cuina per celíacs

Dates i horaris

Dilluns, 08 de juliol de 15:00 a 20:00
Dilluns, 15 de juliol de 15:00 a 20:00
Dilluns, 22 de juliol de 15:00 a 20:00

Descripció:

Oferim aquesta formació gràcies a l'acord de col·laboració entre ESHOB i l'Escola Efa.

Formació subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua. 

Dirigit a:

Treballadors/es que volen adquirir informació sobre la celiaquia, resoldre dubtes i establir un protocol d'actuació.

Continguts:

1. Conceptes bàsics

1.1. Què és la celiaquia?

1.2. Informació sobre la intolerància

1.3. Com establir una dieta sense gluten

2. APPCC i Contaminació Creuada

2.1. Protocol d'actuació en Restauració

3. Elaboracions sense gluten

3.1. Presentació dels productes i la seva elaboració
3.2. Plats a partir de la dieta establerta
3.3. Elaboració, presentació i degustació

Objectius:

  • Donar informació sobre la celiaquia, resoldre dubtes i establir un protocol d'actuació.
  • Ensenyar a presentar i elaborar productes sense gluten, així com plats de la dieta establerta.
  • Aprendre a com evitar la contaminació creuada quan elaborem cuina sense gluten i amb gluten.

Observacions:

Avaluació final teòrica i pràctica dels continguts del curs.

Inscripcions directes a csola@eshob.com

Inscriu-te aquí

Cuina per celíacs

Curs de cuina subvencionat per resoldre dubtes i establir un protocols d'actuació

Inscriu-te aquí

Codi

A087-19

Lloc de realització

Eshob, Escola Superior d'Hosteleria de Barcelona

Pg. del Taulat 243
08019 Barcelona

Impartit per

Ramon Creus (L'Obrador)

Més informació

Telèfon: 934 180 257

Correu electrònic: info@escolaefa.cat