Càpsula: Mapes Emocionals

Preu

63 €

Preu socis

54 €

Dates i horaris

Divendres, 12 de juliol de 09:00 a 14:00

Descripció:

Els Mapes Emocionals són un material de suport creat per SEER (salut i educació emocional), que esdevé un recurs de gran valor en l'acompanyament a persones i grups. Pot ser una gran ajuda en el treball amb infants i joves, també famílies, o fins i tot en el propi desenvolupament personal i professional (valoració de casos, comprensió de processos, etc.). 

Et proposem una sessió de treball on entrenarem l'acompanyament des de la dimensió emocional. Els Mapes Emocionals ens faran de guia i de suport per desenvolupar les teves pròpies habilitats socioemocionals. Sortiràs amb una visió amplia del món interior i amb recursos concrets per educar les emocions. Sessió dissenyada per potenciar l'acompanyament de grups, tot i que també donarem eines per al treball individual.

Dirigit a:

Educadores, psicòlegs, psicopedagogs, professionals de la salut, docents i qualsevol persona amb interès i sensibilitat per a l'Educació Emocional.

Continguts:

  1. Mapeig, dimensió emocional
  2. Recursos i vivència
  3. Acompanyament socioemocional
  4. El paper de l’educadora amb mirada emocional

Objectius:

- Adquirir recursos per a l'acompanyament socioemocional.
- Desenvolupar les pròpies habilitats socioemocionals.

Observacions:

Els participants d'aquesta càpsula obtindran un codi amb un 15% de descompte per a l'adquisició d'un joc de Mapes Emocionals.

Inscriu-te aquí

Càpsula: Mapes Emocionals

Recursos per a l'Educació Emocional

Inscriu-te aquí

Codi

A109-19

Impartit per

Ramiro Ortegón. Codirector General de SEER i Responsable del Programa PDA Bullying. Asesorament i Formació en Desenvolupament Socioemocional i PDA Violències

Més informació

Telèfon: 934 180 257

Correu electrònic: info@escolaefa.cat