Noticies

Què és i per a què serveix un Certificat de Professionalitat (CP)?

Els certificats de professionalitat són documents oficials que acrediten les competències professionals i garanteixen que la persona que els obté té els coneixements, les habilitats i les aptituds per desenvolupar una activitat laboral d'acord amb les exigències del mercat de treball.

Cada certificat de professionalitat acredita una qualificació professional del Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals encara que, de manera excepcional, poden haver-hi certificats que acreditin només una part de la qualificació.  

Tots els certificats de professionalitat inclouen un mòdul de formació pràctica en centres de treball. La superació d'aquest mòdul de pràctiques és imprescindible per obtenir el certificat de professionalitat, si bé hi ha l'opció d'obtenir l'exempció d'aquest mòdul.

Els certificats de professionalitat són vàlids a tot el territori espanyol i, a més, la normativa europea  permet el reconeixement de les qualificacions professionals acreditades a la Unió Europea, de manera que faciliten la mobilitat geogràfica.

Si t'apuntes als nostres Certificats de Professionalitat (CP) podràs acreditar les teves competències per treballar de monitora d’activitats de lleure, directora de projectes de lleure o vetlladora. 

Informa't dels nostres Certificats de Professionalitat (CP)  i llença’t de cap al teu futur professional des d'una formació que et prepara per al futur des de la responsabilitat, la col·laboració i el treball en equip.