Oferta formativa

Curs d'higienie i manipulació d'aliments.

Formació SUBVENCIONADA

Codi A151-17

Dates presencials

Dijous 28 de desembre del 2017.

Horari

De 9'00 a 15'00

Hores

6 h

Lloc de realització

Casa de Cultura

c/ Ponent 2
08732 Castellví de la Marca

Impartit per:

Escola Efa

Dirigit a:

Persones a partir de 16 anys que vulguin treballar en contacte amb aliments.
Ajudants de cuina, cuiners, monitors de menjador, personal de neteja, cambrers, venedors i totes les persones que vulguin adquirir els coneixements bàsics establerts a la manipulació d'aliments aplicar-los a l'entorn laboral.

Continguts:

Els aliments

  • Tipus d’aliments
  • Contaminació microbiana dels aliments

Manipulació i higiene alimentària

  • Higiene del manipulador
  • Higiene del local
  • Pràctiques higièniques per a la manipulació d’aliments

Legislació alimentària aplicable

  • Normativa actual genèrica
  • Aliments al•lèrgens i intoleràncies

Objectiu:

  • Conèixer els tipus d’aliments i la contaminació a què són susceptibles.
  • Aprendre pautes d’higiene, manipulació i manteniment de locals per tal de treballar amb aliments de manera segura i evitar contaminacions.
  • Conèixer la normativa en matèria d'alimentació i altres problemes relacionats amb l'alimentació no derivats de contaminacions com al·lèrgies i intoleràncies.

Observacions:

Per obtenir la certificació que atorga el Consorci per a la Formació Contínua i l’escola Efa cal superar la prova d’avaluació que es realitzarà el darrer dia del curs i haver assistit al menys el 75% de les hores del curs.

El curs no te cap cost per l'alumne.

Inscriu-te a
645 77 63 47 (watsapp) / joventut_castellví@hotmail.com

Més informació

Telèfon: 934 180 257
(matins: de dilluns a divendres de 10'00 a 14'00; tardes: dimarts i dijous de 16'00 a 18'00).

Correu electrònic: info@escolaefa.cat

Inscriu-te aquí