Noticies

Cursos de monitor/a a l'estiu!

On passaràs l'estiu? Pots trobar un curs de monitor/a de l'Escola Efa! Si ets a Tarragona, Centelles, Barcelona, Vilassar de Dalt, Vilafranca del Penedès... cerca el teu curs d'estiu!

A l'Escola Efa, el centre de formació de l'Acellec, oferim cursos de monitors/es reconeguts per la Direcció General de Joventut, sempre adaptats a les necessitats reals del sector i amb visió professionalitzadora. 

Cerca el teu curs: 

M005-16 Curs de monitor/a a Barcelona

M011-16 Curs de monitor/a a Vilafranca del Penedès

M015-16 Curs de monitor/a a Centelles

M016-16 Curs de monitor/a a Vilassar de Dalt

M017-16 Curs de monitor/a a Tarragona

El curs de monitor/a és la formació que prepara l’alumnat per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, i que el capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d'una organització, aplicant les tècniques específiques d'animació grupal, incidint explícitament en l'educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Els cursos estan dirigits a persones majors de 18 anys. 

Els cursos estan dirigits a persones interesades en treballar com a monitor/a de lleure: 

  • En l'àmbit escolar: les feines més habituals són de monitor/a de menjador, de monitor/a de pati, de suport d'activitats extraescolars...
  • En l'àmbit de l'educació en el lleure: les feines més habituals són de monitor/a o director/a d'activitats de temps lliure infantil i juvenil (colònies, casals, campaments ...), de monitor/a ludotecari/ària, de tallerista o de monitor/a especialitzat/ada.
  • En l'àmbit d'oci en general: Hi ha feines de monitor/a de fires i de parcs, d'animador/a turístic/a, d'educador/a especialitzat/ada...

La durada dels cursos progamats és de 310 hores repartides de la manera següent: 

  • 100 hores lectives presencials.
  • 25 hores de treball online.
  • 160 hores de pràctiques.
  • Elaboració de la memòria de les pràctiques

Per superar el curs cal assistir, com amínim al 85% de la formació presencial, realitzar totes les tasques (en els terminis establerts) de la formació online i rebre una avaluació positiva l'etapa de pràctiques i a la memòria d'aquestes.

Més informació: Telèfon: 934 180 257 (matins: de dilluns a divendres de 10'00 a 14'00; tardes: dimarts i dijous de 16'00 a 18'00).

Correu electrònic: info@escolaefa.cat

INSCRIPCIONS OBERTES Inscriu-te al web, clicant al curs.