Noticies

Qui és qui a l'Efa? William Arunategui -Willo- (1965)

Creu que en Frodo, del Senyor dels Anells, seria un gran monitor de lleure, perquè és un personatge que educa al mateix temps que aprèn.

En Willo és pedagog teatral i fan de Dustin Hoffman, la interpretació és la seva vida i l’educació la seva passió.  Per ell els monitors/es de lleure han de beure molts gots de fantasia, menjar sopes de sensibilitat i escalfar tècniques per saber posar límits. 

A les seves classes no hi falten mai els jocs divertits, en els que tothom pot guanyar o perdre; i els jocs de contacte físic i visual. S'apassiona en tot el que fa i ho transmet als alumnes, per això li agradaria tenir súper poders i teletransportar-los a diferents situacions reals durant les classes, amb la finalitat que apliquessin, en primera persona, el que aprenen.  

Podeu veure en Willo a alguns gags del Polònia (TV3), a series com Nit i Dia (TV3) i a pel·lícules com Amor col·lateral (2013) i Tiempo sin aire (2015). I en directe... a una sessió de conta contes!

Seguiu-lo al seu facebook o al seu blog i estareu al dia de les seves actuacions!

En Willo és formador de l'Escola Efa des de l'any 2009. Imparteix cursos especialitzats i classes als cursoso de monitors/es d'activitats de lleure.

L'estiu 2016, un any més, impartirà sessions als cursos intensius: