Noticies

Qui és qui a l'Efa? Alba Segarra (1992)

L'Alba, alumne de l'escola Efa, creu que l’Emma de “Plats Bruts” seria una molt bona monitora d’activitats de lleure, perquè està buida de prejudicis i no te ni un gram de vergonya.

L’Alba és Llicenciada en Ciències Polítiques, Màster en Gènere i també en Formació del Professorat de Secundària. Viu a Barcelona, tot i que és de La Fuliola (Urgell) i aquest mes de juny ha finalitzat la part lectiva del curs de Monitora de Lleure a l’Escola Efa. 

Li agradaria construir una maleta plena de tallers i recursos que tractin temes de gènere i oferir-se com a “tallerista a la carta”. Ho te en ment!

Un dels moments en què més gaudeix és fent un cafè acompanyada d’amics, com els que ha fet al curs de monitors. Es va apuntar a l’Efa perquè sabia que treballem amb grups reduïts i el que més valora de l’experiència és que ha pogut conèixer tots els companys. 

L’Alba ha rigut durant tot el curs, i els companys li diuen que és l’alegria de la huerta. Entre rialla i rialla ha comprovat que t'ho pots passar bé mentre aprens.  

Ella i els seus 15 nous companys s'han convertit en un gran equip! 

Propera estació del viatge: el curs de Directora de Lleure.