Noticies

Qui és qui a l'Efa? Ana Verdugo (1980)

Creu que els Minions coordinarien bé un menjador escolar, són un exemple d’organització; s’equivoquen molt, sí, però treballen en equip i acaben fent les coses bé.

L’Ana és fan de Valentino Rossi i, com ell, va a tota velocitat durant tot el dia, no entén la monotonia com una manera de viure i treballa de monitora de servei al matí, de vetlladora i de coordinadora de menjador escolar. Li agradaria poder teletransportar-se com el Goku, posant-se els dits al front, però de moment va en autobús. 
La seva dèria és la innovació, aposta per projectes dinàmics i col•laboratius, i ara mateix participa en una iniciativa singular, que usa la mediació per solucionar conflictes. 
Va conèixer l’Escola Efa perquè li va dir Google i amb nosaltres s’ha format com a Directora de Lleure. La seva seguretat i tenacitat per la feina ben feta la combina amb sentit de l’humor i l’eficàcia. 
Si la vols conèixer més, hauràs d’esperar a la pausa-cafè del curs que imparteix. 

L’Ana és formadora de l'Escola Efa des de l'any 2015. Imparteix cursos especialitzats en coordinació i organització de menjadors escolars. Al novembre n’impartirà una nova edició amb l’objectiu de millorar els espais de migdia.