Noticies

Qui és qui a l'Efa? Gerard Domingo (1983)

El poder de Son Goku és com la força d’un monitor, que només té sentit si és per donar exemple i transmetre valors. El nostre Goku seria, segons el Gerard, un monitor de primera.

No el veureu mai amb una capa de superheroi, però ens confessa que és molt fan de les pel•lícules Marvel. No li sobrarien els superpoders d’Spiderman, Ironman o X-Men, però ja en tindria prou si pogués llegir els pensaments dels seus alumnes. Enfilar-se dalt dels edificis és poc útil a classe... en canvi, descobrir les habilitats dels futurs educadors seria la bomba.

Si un dia no el trobeu, el més probable és que estigui trescant pels senders de Ciurana o tastant un bon vi del Penedès. 
I és que el Gerard és una mina: pedagog, coach, escalador, cantant i guitarrista. I si no us ho creieu, ho pregunteu al seu gos, que es diu Panxo. 

Les seves habilitats musicals les explota en el grup Miaú, del qual n’és ànima i veu. Si no els heu sentit mai ja esteu fent tard: han tocat al festival Acústica de Figueres, a l’antiga fàbrica Damm de Barcelona i a la Festa Major de Vilafranca, el seu petit racó de món.

En Gerard col·labora amb l'Efa des de l'any 2009, formador de monitors, directors i equips professionals del sector del lleure, l'educació i la cultura. Si voleu saber més del seu perfil professional consulteu el Delimbic.