Noticies

Qui és qui a l'Efa (Pep Garrido, 1979)

Malgrat que els seu menjar preferit és ben cru (li agrada un bon steak tartar), està cuinant, a foc lent, una pel·lícula.

D’adolescent va aprendre a tocar la guitarra al voltant d’una llar de foc, amb els seus companys de l’Agrupament Escolta. En aquella mateixa època, va quedar impactat amb la pel·lícula  Un chien andalou de Luis Buñuel, el film que li obrí els ulls al cinema.

Com a formador, desitjaria tenir "atenció supersònica" perquè res ni ningú no li passi desapercebut. I sembla que una mica supersònic sí que és en Pep, que ha engegat un projecte cinematogràfic per fer visibles els invisibles

Està de campanya de micromecenatge per aconseguir el finançament que permeti rodar Sense sostre, una pel·lícula de ficció que vol posar al centre les emocions d’algú que dorm al carrer. 

Tothom qui vulgui pot participar i ser partícip del projecte: és tan fàcil com entrar a www.sensesostre.cat i triar una recompensa. Un percentatge de les aportacions serà per Arrels Fundació. També són clau les aportacions d'empreses i entitats, que apareixen com a patrocinadores.

El film està escrit i dirigit per en Pep Garrido, juntament amb en Xesc Cabot. El protagonitzarà el gran Boris Ruiz, que treballarà colze amb colze amb ex sense sostre que al film també faran d’actors i actrius. També hi apareixeran la Geraldine i l’Oona Chaplin, en representació del seu pare i avi (respectivament), Charles Chaplin, creador de Charlot, el més gran sense sostre de la història del cinema. 

Sinopsi: A la pel·lícula, el Joan és un sense sostre que malviu als carrers de Barcelona venent petites escultures que fa amb materials que recull. Una cadena de sotracs, entre els quals una agressió i una trucada de la seva filla, fa que trenqui amb la seva rutina i emprengui un viatge que el posarà al límit de les seves possibilitats físiques. El destí? Només ell sembla conèixer-lo. 

Tots a www.sensesostre.cat! Les recompenses són increïbles!


Llicenciat en Comunicació audiovisual i director de lleure, participa al projecte “Cinema en curs” des dels seus inicis i imparteix classes a l’Escola Efa des de l’any 2008.