Noticies

DIES DE 36 HORES?

No hi ha dubte, o el dia té poques hores o tenim massa coses per fer. I no és que ho diguem nosaltres, ho pots comprovar tu mateix mirant al teu voltant (sempre que tinguis temps per fer-ho!)
M’HAN ROBAT EL TEMPS! 
 
Gent corrent per les andanes; fent un cafè a les dotze del migdia perquè no ha tingut temps abans; reunions improvisades que no poden esperar però que tampoc aporten valor a la nostra feina, o persones que atenen una trucada i responen un mail, tot al mateix temps.
 
Tant si ets dels previsors, d’aquells que comencem el dia amb un munt de bons propòsits per aprofitar tots els minuts del dia, com si no ho ets, segur que alguna vegada has hagut de fer un copiar/pegar de totes les tasques que han quedat pendents al final de la jornada laboral. Segurament serà per culpa dels lladres del temps.

Els 4 lladres de temps més habituals

# Les deficiències en la comunicació. 

Molts les anomenen barreres, i poden ser de qui emet el missatge (manca de concreció que ens fa dedicar temps a tasques que no eren exactament les que s’ens demanaven), de qui el rep (suposar en comptes de preguntar, de manera que ens desviem de l’objectiu principal) o per escollir un moment poc oportú (reunions a darrera hora del dia que faciliten la dispersió i la poca concentració).

# Els desplaçaments. 

Especialment quan fem tasques que impliquen viatges a la impressora o a les taules d’altres companys que, sense una bona planificació, ens faran dedicar més temps del necessari.

# La hipercomunicació. 

Aquest lladre és força nou, i és que amb les noves tecnologies rebem tants estímuls, que ens costa fer atenció selectiva. Això acaba per desbordar-nos, ens estressa i deixem de tenir atenció plena en allò que estem fent, ja sigui llegir un mail, atendre una trucada...

# Les interrupcions. 

Sovint ens trobem interrompent els nostres companys, o que ells ens interrompen a nosaltres, moltes vegades degut a la falsa necessitat que sentim de tenir una resposta immediata.

 


La Clara Vergés, formadora del curs de “Gestió del temps” us pot ajudar a localitzar els vostres lladres del temps, minimitzar-los, conèixer-ne d’altres i aprendre recursos i eines per minimitzar el seu impacte en el vostre dia a dia, ja sigui a la feina o a casa.
No perdis més temps!!! Apunta't al nostre curs 100% subvencionat que comença el dia 15 de novembre.
2a edició del 2017
 
 

Inscriu-te al curs