Noticies

Follow the leader

Ja no busquem només una feina en la qual ens sentim reconeguts econòmicament, també volem formar part d'un projecte sota el lideratge d'algú que connecti amb les nostres necessitats i ens inspiri per a la millora contínua. Estàs preparat per assolir el repte?

Si ets responsable del treball d’un equip de persones, sense dubte coneixeràs les dificultats que això comporta. Potser fins i tot pateixes alguna de les conseqüències derivades com l’augment de l’estrès, els problemes de relació entre membres de l’equip o d’ells amb la teva forma de fer, l’incompliment de terminis o la manca de compromís amb el projecte.

Lluny han quedat els dies en els que el cap donava ordres a tort i a dret, sense tenir en compte l’opinió dels seus subordinats. Fins i tot aquest concepte de subordinació ha quedat obsolet! Cada cop és més habitual trobar equips interdisciplinars, en els quals el coneixement està distribuït entre els seus integrants, i prendre decisions sense tenir en compte les seves opinions pot tenir conseqüències negatives.

En aquest moment de canvi en el model productiu i econòmic, les persones busquem una feina en la qual ens sentim reconeguts no només econòmicament, sinó amb la confiança envers les nostres aportacions al projecte global, per sentir que en formem part. Per això calen líders que no només indiquin el camí a seguir, sinó que siguin capaços de generar confiança en l’equip i motivar-lo, a l’hora que exigir-li, resoldre conflictes i orientar-lo cap a uns resultats, fruit d’uns objectius consensuats tenint en compte l’opinió de tothom, en major o menor mesura.

Si ets líder d’un equip i vols millorar la teva gestió per arribar al seu màxim potencial, inscriu-te al curs subvencionat de lideratge, que comença el proper 14 de maig. L’Albert Soler, formador d’[útil], t’acompanyarà en aquest camí. Et donarà recursos per a què puguis alliberar el talent que cada un dels membres del teu equip porta dins seu, i puguis adaptar el teu estil a les seves necessitats i les diferents situacions que et trobaràs al llarg del camí.

Lideratge d'equips
Curs SUBVENCIONAT que et donarà eines per desenvolupar les teves habilitats com a líder d'equips.

Dilluns i dimecres, del 18 de juny al 18 de juliol 2018 a Barcelona

+ INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ