Noticies

A mi tampoc em deixaven plorar

Vols potenciar la igualtat de gènere del teu projecte educatiu? Aquest curs t'ajudarà a qüestionar-te alguns estereotips que tenim incorporats sense saber-ho, i a plantejar-te alternatives més inclusives i respectuoses.

És cert, quan era petit no em deixaven plorar. Mostrar les meves emocions, com altres comportaments i actituds, quedava fora de l’abast del hombre hecho y derecho, que se suposava havia de ser en el futur. Des d’aquest punt de vista no m’ha anat gaire bé per què continuo plorant quan estic trist, i les feines de casa les tinc compartides amb la meva companya. De fet, el que més m’agrada és cuinar.

Per sort, molts d'aquests tòpics limitants estan desapareixent mica en mica, i caminem cap a una societat més equitativa i respectuosa amb les persones, més enllà del seu gènere.

Sabem que molts dels projectes del lleure educatiu i sociocultural que ja és desenvolupen, incorporen models que busquen millorar la societat en aquest sentit. Per aquest motiu hem organitzat un curs subvencionat, amb el que volem donar-te eines que et permetin qüestionar-te certes inèrcies i reproduccions adquirides, i plantejar alternatives que siguin viables.

Serà el proper 15 de maig que iniciarem aquest curs de la mà de l’Àngel Sabaté, formador, professor de secundaria i director d'activitats de lleure educatiu. Partint dels infants com a eix central, juntament amb els seus valors i els de les seves famílies, ens plantejarem com ho hem de fer per ser capaços d’incloure’ls al nostre model educatiu, tot qüestionant-nos el model actual de l'estona d'esbarjo, si el joc ha de ser dirigit o lliure, o quin ha de ser el nostre paper com a educadors per aconseguir, finalment, un temps de mig dia per a tothom.

Coeducant en el pati
Curs SUBVENCIONAT que et donarà eines per potenciar la igualtat de gènere des del teu projecte educatiu.

En breu obrirem noves inscripcions, estigues atent!