Noticies

A la Ribera d'Ebre, educació en el lleure

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre impulsa aquest estiu un curs de Monitor de Menjador i un de Transport Escolar I s’estan formant 15 persones de la comarca que volen acreditar els coneixements necessaris per dur a terme aquestes tasques.

La formació s’imparteix a la seu del Consell, a Móra d’Ebre; entre el 27 de juny i el 9 de juliol 2018.

Les alumnes manifesten haver-se apuntat a aquest curs perquè o bé treballen en aquests àmbits, i volen formar-se i obtenir la titulació, o bé són gent interessada en aquest camp com una oportunitat laboral per trobar feina. L’opinió del curs és molt positiva, ja que és molt dinàmic i participatiu. 

Els formadors del curs han estat en Joan Antoni Rovira i la Mariona Bosch, que han impartit un total de 45 hores de formació per certificar als alumnes com a professionals del monitoratge de menjador escolar i  de transport escolar.

El curs ha estat organitzat per l’àrea de Joventut del Consell Comarcal amb l’objectiu de formar persones  per desenvolupar amb qualitat la tasca als menjadors escolars de les escoles de la comarca, així com pel servei del transport d’autobús que diàriament permet als alumnes dels diferents pobles desplaçar-se al seu centre educatiu a altres municipis de la Ribera, sobretot en l’etapa de Secundària.

La formació forma part del Pla d’Actuació del Servei Comarcal de 2018, i compta amb el suport de la Direcció General de Joventut.