Noticies

Sortim a la ràdio!

Albert Soler, formador escola Efa ha estat entrevistat a Ràdio Rubí, per explicar els 3 cursos que impartirem al municipi.

La nostra seu a Rubí està ubicada a la Chaplins School, al carrer Sant Jaume número 35.

I allí hi impartirem els següents cursos:

Coeducant en el pati: Intervenció educativa per a la igualtat comença el 22 d’octubre i es fa els dilluns i dimecres de 9 a 11:30h. Tractarà sobre la discriminació per raó de gènere, els conflictes que es poden ocasionar i com identificar actituds poc respectuoses i abusives. El fa l’actriu i especialista en expressió didàctica Blanca Pasqual.

El curs de Resolució de conflictes també comença el 22 d’octubre i es fa dilluns i dimecres de 9 a 11:30h . El Llicenciat en telecomunicacions i expert en desenvolupament personal Albert Soler ensenya a comunicar-se de forma efectiva, a gestionar conflictes, a mantenir una escolta activa i ser empàtic i a gestionar les emocions.

Finalment, el curs d’Atenció a la diversitat: TDAH comença el 5 de novembre i es fa els dilluns i dimecres de 17 a 21h. Com el seu nom indica està centrat en el Transtorn de Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat en els seus simptomes i els recursos i tècniques pel seu tractament.

Els cursos combinen teoria i pràctica. Com explica un dels formadors, Albert Soler, a les seves classes també fan debats, role playing etc... La idea, segons Soler, és que fora de l'aula es puguin posar en pràctica algunes de les coses apreses. A més, els debats són molt interessants perquè s'aprén molt dels companys i les seves experiències.

Els cursos tenen una durada de 30 hores iestan subvencionats al 100%. Per obtenir el certificat cal superar una prova d’avaluació que es realitzarà el darrer dia del curs i haver assistit almenys un 75%.