Noticies

Premi d'Assaig Pedagògic Frederic Company i Franquesa

Organitzat pel Col·legi de Pedagogs de Catalunya, aquesta edició tindrà com a tema: INCLUSIÓ VS SEGREGACIÓ. ABORDATGES DES DE LA PEDAGOGIA, amb l'objectiu d'indagar sobre com s'està abordant –o com hauria d'abordar- des de la pedagogia, el foment de la INCLUSIÓ i la lluita contra la SEGREGACIÓ.

Els nostres amics del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, han convocat la IX Edició del Premi d'Assaig Pedagògic Frederic Company i Franquesa, que té com a finalitat el foment i la difusió de treballs de caràcter pedagògic que contribueixin a promoure i aprofundir en la reflexió i anàlisi envers l'exercici professional de la Pedagogia i laPsicopedagogia i les seves àrees de coneixement.

Aquesta edició tindrà com a tema: INCLUSIÓ VS SEGREGACIÓ. ABORDATGES DES DE LA PEDAGOGIA, amb l'objectiu d'indagar sobre com s'està abordant –o com hauria d'abordar- des de la pedagogia, el foment de la INCLUSIÓ i la lluita contra la SEGREGACIÓ.


És una convocatòria oberta a la participació de tots/totes els/les pedagogs/gues i psicopedagogs/gues titulats/des (doctorat, llicenciatura o grau), col·legiats i no col·legiats, tant de Catalunya com de l'Estat Espanyol, i de les entitats membres de la Federació Europea de Professionals de la Pedagogia.

Les bases del IX Premi d’Assaig Pedagògic Frederic Company i Franquesa estan disponibles al web: https://www.pedagogs.cat/reg.asp?id=4218&i=ca

El termini per presentar els treballs és fins el 13 de maig de 2019 i el lliurament serà el 14 de juny de 2019 -aniversari del COPEC- a la Seu del Col·legi de Pedagogs de Catalunya a LLEIDA.

El Col·legi de Pedagogs amb aquesta convocatòria vol arribar als pedagogs/gues i psicopedagogs/gues de Catalunya i de l'Estat Espanyol, per a animar-los a participar i fer créixer la PEDAGOGIA.

Des de l'Escola Efa us animem a participar!