Noticies

Acellec digital

ACELLEC Digital és un projecte obert a les empreses del sector del lleure educatiu i sociocultural, que té per objectius fomentar la transformació digital i crear nous models de negoci, davant de la nova realitat post Covid19

El context en el que ens trobem requereix de respostes ràpides i coordinades. És per això que des de l’ACELLEC i l’escola Efa, en col·laboració amb les nostres empreses associades, hem previst la creació d’una plataforma digital que aglutinarà la difusió i gestió d’inscripcions de serveis i activitats del sector amb tres línies genèriques de treball:

1. Lleure obert. Un espai de promoció i difusió pública des d’on es podrà consultar el conjunt de serveis, programacions i activitats dels associats.

2. Apunta-t’hi. Cadascuna de les activitats o serveis descrits a la plataforma, inclouran la possibilitat de formalitzar la inscripció de forma online.

3. Pla de formació. El projecte inclou un pla de formació per donar resposta a les necessitats derivades de l'ús de la futura plataforma i de les noves eines i recursos digitals i telemàtics. Aquest pla està destinat, principalment, a microempreses i a persones autònomes que ocupin fins a 10 treballadors a jornada completa (o equivalent).

 

Participa del nostre projecte!

Si tens un projecte empresarial del sector, la teva empresa pot incorporar-se al projecte per adaptar-se al nou context provocat per la Covid19, i enfortir el teu equip participant d'aquest pla de formació.

Si treballes per a una empresa del sector, pots participar a les formacions i millorar els teus recursos digitals per adaptar-te al nou context provocat per la Covid19. Per participar només cal que la teva empresa s'afegeixi al projecte.

 

En qualsevol cas, posa't en contacte amb el responsable del projecte, el Ferran Angulo a través del correu programes@escolaefa.cat o el telèfon 670027788.

Contacta amb nosaltres i suma't al projecte!