Noticies

L’Acellec reforça el servei d’orientació i intermediació laboral

L’entitat consolida el servei d’orientació desenvolupant-lo en combinació amb l’oferta formativa de l’Escola Efa i potencia el servei d’intermediació laboral adreçat a les empreses associades.

usuàries afectades per la situació de pandèmia i que els planteja eines i recursos que els permetin millorar la seva inserció o bé les seves condicions laborals. A més, el servei ajuda a preservar i actualitzar el talent de què disposen les empreses que han mantingut l’activitat malgrat la crisi de la Covid-19. L’Acellec s’adreça, principalment, a persones treballadores que hagin estat afectades per un ERTO des de l’inici de la pandèmia o bé que estiguin en situació d’atur.

 

Intermediació laboral

L’Acellec també potencia el servei d’intermediació laboral per facilitar la gestió de les ofertes de feina i la cerca de nous talents al sector del lleure educatiu en el marc de la borsa de treball que posa a disposició de les empreses associades. En paral·lel, també informa i assessora les empreses en matèria de subvencions per a la contractació.