Noticies

Necessito vacances!!

Si ja has començat a comptar els dies que et falten per a les vacances (o si ja fa setmanes que ho has començat a fer), necessites un curs d’estratègies personals per al control de l’estrés!

No és que no m’agradi la feina que faig. De fet em dóna un extra de bon rotllo saber que els cursos que organitzem ajuden a molta gent a millorar en el seu dia a dia, ja sigui a nivell professional o personal.

Però a aquestes alçades del curs no ho puc negar, necessito vacances.

I no és només el telèfon que no para de sonar, els mails que s’acumulen a la safata d’entrada, la impressora que decideix espatllar-se quan estic a punt de marxar i necessito aquell document tant important, els clients amb les consultes urgents. També està la llista de la compra que m’espera a casa, el pis que no es neteja sol, la mare que es queixa per què fa dies que no la vaig a veure...

Com encara queden algunes setmanes abans que arribin les merescudes vacances, és important que puguem trobar un petit espai diari per calmar el cos i la ment, per proveir-nos a nosaltres mateixos d’uns moments de benestar personal. Quant de temps et dediques a relaxar-te, a respirar conscient de que ho estàs fent, a donar-te missatges positius a tu mateix o, simplement, a escoltar-te?

Sigui quina sigui la teva resposta, a partir del proper 19 de juny i durant sis setmanes, t’oferim un espai lliure de distraccions per concentrar-te en tu mateix, on trobaràs recursos per minimitzar l’impacte del dia a dia en el teu estat d’ànim.

La Núria Duran, formadora de ioga i experta en gestió de l'estrès, t’acompanyarà al llarg del curs subvencionat d’Estratègies personals per al control de l’estrès. La Núria és també fundadora de Made of Yoga, al seu web podràs trobar alguns recursos per fer un petit tast del que serà el curs.

Estratègies personals per al control de l'estrès
Curs SUBVENCIONAT que t'ajudarà a trobar un espai per a tu i el teu benestar personal.

Dimarts i dijous, del 19 de juny al 26 de juliol 2018

+ INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ