notícies

La campanya d'estiu. Normes, prevenció i seguretat

Sempre hem estat prudents i hem tingut cura de la salut dels nostres infants i joves, però l'escalfament global i el canvi climàtic ens fan estar més alerta que mai. L'efecte del sol, les altres temperatures i la sequera ens pot complicar les activitats de lleure educatiu de la campanya d'estiu si no prenem les mesures adequades. Us ajudem a ser previsors perquè no volem que, ni vosaltres ni els vostres usuaris, us hi jugueu la pell.

Com podem gestionar els nostres equips amb un lideratge eficient i eficaç?

El lideratge és el resultat del desenvolupament d'un conjunt d'habilitats que ens conviden a descobrir quines són les nostres capacitats, i ens facilita l'oportunitat de relacionar-nos amb les persones del nostre entorn. Per tant, és un camí de doble via. Ja que per un costat ens permet guiar-nos, i per l'altre, guiar a les persones del nostre equip a desenvolupar el seu potencial i assolir una forma eficient i eficaç de treballar.

La iniciació al món del lleure educatiu

Et crida l’atenció el món educatiu? T’agradaria introduir-te en l’àmbit del lleure? Tens ganes de conèixer altres joves amb qui comparteixes aquests interessos i inquietuds?

L'EFA recomana

Aquest Sant Jordi volem alimentar-nos de llibres! L'equip de l'Acellec, l'Escola EFA i el claustre de formadors fan recomanacions literàries pensant en els professionals del Lleure l'Educació i la Cultura. Sant Jordi 2024.

Compartint trajectòries

Hem participat a la taula rodona sobre itineraris professionals del Grau Superior en Educació Infantil de l'Institut Miquel Tarradell.