notícies

Les intervencions en salut emocional

De la mà del Programa de Salut de l’Àrea de Programes d’Emancipació de l'Agència Catalana de la Joventut s'ha obert aquest espai de reflexió, de col·laboració i de trobada per als i per a les professionals que treballen amb joves, per compartir coneixement, així com les diferents intervencions d’abast comunitari, que tenen per objectiu el benestar de les persones joves i el seu acompanyament en la gestió emocional.

Els valors de la sostenibilitat i les empreses de lleure i cultura

Adrià Gelabert ens explica la importància que està prenent la sostenibilitat a tots els nivells i en tots els sectors d’activitat es converteixen en nous reptes per a moltes organitzacions que, malgrat tenir els factors ambientals en molta consideració, s'adonen que tenen encara, per davant, molt camí per córrer.

Cursos de monitor/a. Estiu 2022

Forma't i aconsegueix la titulació oficial que expedeix la Direcció General de Joventut. Aquest estiu a... Barcelona, Cambrils, Mataró, Valls i Sant Pere de Riudebitlles!

Seminaris de l'Escola Efa

Una oportunitat d'especialitzar-te encara més en les temàtiques que més t'interessen.

S'activa la Delegada de Protecció per la prevenció de les violències sexuals en infants i joves

L’Acellec activa la Delegada de Protecció per orientar les empreses en l’aplicació dels protocols per la prevenció de les violències sexuals en infants i joves