notícies

Formació subvencionada gener - abril 2019

Vilafranca del Penedès - Barcelona - Rubí Formació 100% subvencionada , sense cost per l'alumne, ni per l'empresa que et marcaran noves fites professionals.

El 2019 notareu l'efecte Acellec

L'Acellec no és neutre. Treballem cada dia per causar un efecte beneficiós en el sector del lleure educatiu i cultural. La qualitat com a condició sine qua non, la professionalitat com a garantia d'eficàcia, una passió insubornable per la nostra feina i una voluntat inequívoca de servei són les nostres banderes. Cada cop som més presents en la vida pública per explicar amb claredat el valor social de la nostra activitat i la contribució del lleure educatiu i la cultura de proximitat al benestar i la qualitat de vida. Notareu l'efecte 2019 de l'Acellec en la nostra voluntat inclusiva, en la defensa de la igualtat, en la celebració de la diversitat i en la voluntat de servei.

Engeguem 2019!

Apostem per la inclusió i la diversitat!

Avenç per als monitors i monitores trans

La Direcció General de Joventut fa un pas endavant perquè les persones transgènere i les persones intersexuals puguin fer constar el seu nom sentit al carnet i al diploma de monitor/a o de director/a d’activitats d’educació en el lleure.

Formació subvencionada desembre 2018 - gener 2019

Vilafranca del Penedès - Barcelona - Granollers