notícies

Les tardes de juliol són pura energia a Vilafranca del Penedès!

21 alumnes provinents de Vilafranca del Penedès, Pontons, Sant Pere de Riudebitlles, La Torre de Claramunt i Les Cabanyes del Penedès estan cursant el curs de monitors de lleure.

A Les Garrigues els monitors/es són un òrgan!

L'Oficina Jove de Les Garrigues, ubicada a Les Borges Blanques, ha donat la oportunitat a 25 alumnes de formar-se com a monitors/es de lleure.

A la Ribera d'Ebre, educació en el lleure

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre impulsa aquest estiu un curs de Monitor de Menjador i un de Transport Escolar I s’estan formant 15 persones de la comarca que volen acreditar els coneixements necessaris per dur a terme aquestes tasques.

A Sallent, formació de monitor/a de lleure

De la mà de l'Ajuntament de Sallent estem imparint un curs de Monitors/es d'activitat de lleure infantil i juvenil a 17 persones de la comarca del Bages, amb l'objectiu d'obrir-los portes en l’àmbit del lleure i la dinamització infantil i juvenil.

Formació subvencionada d'estiu

Aquest estiu pots trobar formacions 100% subvencionades per omplir la teva motxilla de recursos. Eines i noves experiències que millorin les teves competències professionals. forma't, apunta't i prepara't per al nou curs!