notícies

Atenció a la formació subvencionada! (octubre - desembre 2017)

A l'Escola Efa, entitat beneficiaria dels programes de formació promoguts pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, ja tenim programada una tardor plena de formacions subvencionades amb les que podràs omplir la teva motxilla de recursos, eines i noves experiències que t'ajudaran en el teu entorn laboral. Apunta't i assegura't la plaça!

15.000 infants de colònies amb l'Acellec

Enguany es consolida el creixement de l'activitat registrat l’any passat i el conjunt d’empreses associades a l'Acellec mobilitzaran uns 15.000 infants i joves en cases de colònies d'arreu de Catalunya, fins a principis de setembre. Tot aquest moviment d’estiu generarà més de 120.000 pernoctacions en les instal·lacions que acullen les activitats.

Cursos d'estiu a l'Efa

L'estiu 2017 està farcit de cursos de monitors i directors arreu del territori.

Ensenyament i Joventut faran públic el seu suport a les colònies escolars en un acte al Palau Macaya

El Director General d'Atenció a la Familia i Comunitat Educativa, Jordi Miró, i la Directora General de Joventut, Marta Vilalta, mostraran el suport institucional del Govern a les colònies escolars, en un acte promogut per les tres organitzacions que agrupen la gran majoria de cases de colònies del país, dilluns vinent, 29 de maig, al Palau Macaya de Barcelona. Malgrat el reconeixement generalitzat a les virtuts educatives de les estades en cases de colònies, mai fins al moment no s'ha produït un pronunciament públic de suport institucional. Amb aquest acte s'anunciaran, d'altra banda, diverses iniciatives, emmarcades en el projecte Colònies i Educació, per promoure les colònies escolars.

L'Acellec reclama al Parlament el reconeixement del sistema educatiu per als menjadors escolars i les colònies

Una delegació de l'Acellec va reclamar dimarts, 16 de maig, davant de tots els grups parlamentaris, una concepció integral del temps educatiu, acollint de forma explícita en el sistema serveis com el de menjador escolar, les activitats extraescolars o les colònies escolars. Ho va fer en el marc d'una compareixença davant de la Comissió d'Ensenyament, sol·licitada pel grup socialista i acceptada per unanimitat pel conjunt de forces polítiques.