notícies

Curos de monitora i directora de lleure

Tenim moltes ganes de formació presencial! Per aquest motiu hem programat diversos cursos a diferents municipis. És una oportunitat per formar-se com a monitora o directora de lleure, una titulació reconeguda per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Formació de delegats i delegades dels centres de secundària de Santa Coloma de Gramenet

L’empresa associada a l’Acellec Més Temps Lliure organitza un cap de setmana formatiu per a joves d’entre 12 i 14 anys a una casa de colònies de Santa Margarida de Montbui amb la voluntat que adquireixin eines pràctiques d’acompanyament i escolta grupal entre joves i que millorin les competències personals com a representants de l’alumnat.

El món canvia, nosaltres també.

2022 + Escola EFA = acompanyament, tracte humà, personalitzat i implicat

L’educació és també un acte de comunicació

Hem iniciat una ronda d’entrevistes quinzenals a Instagram amb les formadores i formadors de l’escola EFA, així com amb altres persones vinculades als nostres projectes. Amb elles i ells reflexionarem sobre l’educació des de molts angles diferents. Volem que els conegueu i que pugueu tastar una mica del que treballem en els nostres cursos.

Cursos subvencionats 2022

Nova oferta formativa subvencionada per a professionals del sector del lleure, la cultura i l'educació que volen ampliar coneixements, desenvolupar noves competències i gaudir de l’experiència d’aprendre.