notícies

Els webinars de l’Acellec

Webinars breus, gratuïts, conduïts per experts en cada matèria concreta, amb una intenció eminentment pràctica, i amb la possibilitat d'atendre preguntes o consultes en directe.

Formació contínua subvencionada

L'oferta formativa subvencionada de l'Escola EFA està pensada per a professionals del sector del lleure, la cultura i l'educació que creuen en la formació contínua.

Forma't en prevenció i abordatge d'ASI

prevenció i abordatge de l'Abús Sexual Infantil en l'àmbit de l'educació en el lleure

Les intervencions en salut emocional

De la mà del Programa de Salut de l’Àrea de Programes d’Emancipació de l'Agència Catalana de la Joventut s'ha obert aquest espai de reflexió, de col·laboració i de trobada per als i per a les professionals que treballen amb joves, per compartir coneixement, així com les diferents intervencions d’abast comunitari, que tenen per objectiu el benestar de les persones joves i el seu acompanyament en la gestió emocional.

Els valors de la sostenibilitat i les empreses de lleure i cultura

Adrià Gelabert ens explica la importància que està prenent la sostenibilitat a tots els nivells i en tots els sectors d’activitat es converteixen en nous reptes per a moltes organitzacions que, malgrat tenir els factors ambientals en molta consideració, s'adonen que tenen encara, per davant, molt camí per córrer.