notícies

Ciberbullying: Intervenció socioeducativa

Des del lleure i l'educació sociocultural tenim moltes oportunitats per prevenir el CiberBullying.

Formació continua, una cursa de fons

El responsable de programes subvencionats de l'Escola Efa, Ferran Angulo, explica en aquest article les raons que converteixen la formació continua en una oportunitat per a les empreses i els treballadors del sector del lleure, la cultura i l'educació. Una oferta extensa, variada i especialment pensada per millorar les competències dels professionals que presten serveis en el nostre àmbit. Les empreses amb vocació de servei públic i que fan bandera de la qualitat són les aposten per la formació continua.

Bones pràctiques Escola Efa

Una de les conclusions a les quals vam arribar fa molt de temps és que l’educació és una tasca conjunta entre tots els actors que hi participen. Per això treballem des d’una perspectiva global quan organitzem formacions per als equips pedagògics, que després seran els responsables d’atendre les persones que participin en els seus projectes educatius i socioculturals.

Ens preparem per al curs 2019-20

Si en algun moment has participat o has mostrat interès en algun dels nostres cursos ens pots ajudar a preparar la nova proposta formativa (curs 2019-20). Volem conèixer la teva opinió. Totes les respostes ens ajudaran a marcar la línia formativa de l'escola. Si ens dediques tres minuts, ens ajudarà :) Moltes gràcies!

Formació bonificable per a empreses

Per aprofitar tots els instruments de finançament, l’Escola Efa s’ocupa de facilitar la bonificació de la inversió en formació.