notícies

Aquest Nadal... regala't un curs de monitors/es de lleure!

El curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara l’alumnat per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, i que el capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d'una organització, aplicant les tècniques específiques d'animació grupal, incidint explícitament en l'educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Sortim a la ràdio!

Albert Soler, formador escola Efa ha estat entrevistat a Ràdio Rubí, per explicar els 3 cursos que impartirem al municipi.

Cursos per a gerents, directius i responsables de les empreses que presten serveis alimentaris

No oblidem que els càrrecs directius i de responsabilitat de les empreses que presten serveis alimentaris també tenen l'obligació de mantenir actualitzada la formació sobre higiene alimentària. A l'Escola Efa hem preparat un curs d'actualització especialment pensat per aquest perfil.

Troba el teu curs subvencionat!

Vilafranca del Penedès - Barcelona - Rubí

Els Joves de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta més que un grup!

Aquest juliol hem impartit un curs de monitor/a de lleure organitzat pels serveis de joventut de la Terra Alta i la Ribera d'Ebre amb 25 joves inscrits.