notícies

Últims mesos per bonificar formació

S’acaba el temps per gastar les bonificacions a què teniu dret per a fer formació gratuïta o a preu reduït. Recordeu que tot el que no hàgiu gastat a final d’any ho perdreu. El crèdit no s’acumula d’un any a l’altre, els diners que no bonifiquem en formació al 2016 no els tindrem l’any 2017.

Bonificar la formació? què? qui? com?

Què és la bonificació? És un tipus de finançament adreçat a les empreses per finançar la formació dels seus treballadors i treballadores. Està pensat per cobrir les necessitats formatives concretes de cada empresa i treballador/a.

Qui és qui a l'Efa? Ana Verdugo (1980)

Creu que els Minions coordinarien bé un menjador escolar, són un exemple d’organització; s’equivoquen molt, sí, però treballen en equip i acaben fent les coses bé.

Eines per prevenir les situacions d’assetjament

La Direcció General de Joventut, en col·laboració amb l'Associació SEER (Salut i Educació de l’Emoció i la Raó) ha elaborat uns documents per reforçar la protecció dels menors que participen en activitats d’educació en el lleure: dues infografies per prevenir les situacions d’assetjament entre iguals (o bullying).

Inscripcions obertes

Formem a professionals per treballar amb les persones.