notícies

A la Ribera d'Ebre, educació en el lleure

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre impulsa aquest estiu un curs de Monitor de Menjador i un de Transport Escolar I s’estan formant 15 persones de la comarca que volen acreditar els coneixements necessaris per dur a terme aquestes tasques.

A Sallent, formació de monitor/a de lleure

De la mà de l'Ajuntament de Sallent estem imparint un curs de Monitors/es d'activitat de lleure infantil i juvenil a 17 persones de la comarca del Bages, amb l'objectiu d'obrir-los portes en l’àmbit del lleure i la dinamització infantil i juvenil.

Formació subvencionada d'estiu

Aquest estiu pots trobar formacions 100% subvencionades per omplir la teva motxilla de recursos. Eines i noves experiències que millorin les teves competències professionals. forma't, apunta't i prepara't per al nou curs!

Necessito vacances!!

Si ja has començat a comptar els dies que et falten per a les vacances (o si ja fa setmanes que ho has començat a fer), necessites un curs d’estratègies personals per al control de l’estrés!

JOVESTIU 2018 a Vilafranca del Penedès

El Jovestiu és el programa d'activitats per a joves que organitza cada estiu el Servei de Joventut de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, enguany fan la 12ª edició!