notícies

Ens comprometem amb la salut infantil

La guia ha estat consensuada amb l'ACELLEC i ha comptat amb la col·laboració i revisió de l'Anna Pons i l'Anna Burgués, dietistes-nutricionistes de IADIN i formadores de l'Escola Efa.

Un altre món?

Sabem que el camí que volem prendre l’escola a Catalunya és el model d’escola inclusiva. Que es posi sobre la taula la inclusió d'infants amb necessitats educatives especials és, sense dubte, una bona notícia.

Formació subvencionada, també per persones en situació d'atur

Saps què la Formació subvencionada no te cap cost per l'alumne, ni cap cost per l'empresa? Saps que als nostres cursos comptem amb places per a persones en situació d'atur?

Formació 100% subvencionada (novembre-desembre)

A l'Escola Efa, entitat beneficiaria dels programes de formació promoguts pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. Durant els mesos de novembre i desembre tenim programades formacions 100% subvencionades, que ompliran la teva motxilla de recursos, eines i noves experiències per millorar les teves competències professionals. Apunta't i assegura't la plaça!

He dit que no, que no i que NO!

Si mai has vist a un nen petit enmig d’un atac d’ira, t’hauràs adonat del gran poder que tenen les emocions sobre el comportament humà. I és que les emocions ens han ajudat durant milers d’anys a sobreviure en situacions de vida o mort.