notícies

Qui és qui a l'Efa? Alba Segarra (1992)

L'Alba, alumne de l'escola Efa, creu que l’Emma de “Plats Bruts” seria una molt bona monitora d’activitats de lleure, perquè està buida de prejudicis i no te ni un gram de vergonya.

La Borsa de Treball de l’Acellec

Un servei que s’adreça a totes les persones interessades en treballar al sector del lleure educatiu i la cultura de proximitat.

Qui és qui a l'Efa? Clara Vergés (1975).

Creu que el Gran Barrufet seria un bon director d’activitats de lleure, ja que té experiència, transmet seguretat i llueix uns llampants pantalons vermells sense complexos.

Qui és qui a l'Efa? William Arunategui -Willo- (1965)

Creu que en Frodo, del Senyor dels Anells, seria un gran monitor de lleure, perquè és un personatge que educa al mateix temps que aprèn.

L'Acellec col·labora amb la Fundació Bofill en debats sobre qualitat educativa

La necessitat d'una major connexió entre el sector del lleure educatiu i sociocultural i el sistema educatiu són ben evidents, però no sempre es tradueixen en actuacions visibles i clares. L'Acellec i la Fundació Jaume Bofill han coincidit en dues ocasions durant el mes de maig per explorar possibilitats de col·laboració en projectes de recerca i debat públic sobre qualitat educativa i tot fa preveure que en un futur proper els llaços entre les dues institucions s'enfortiran i produiran algun resultat concret. Membres de la junta directiva es van reunir el 9 de maig amb el director de la Fundació, Ismael Palacín, i uns dies abans, el gerent de l'Acellec va participar a títol personal en un seminari acollit també per la fundació sobre l'impuls de programes d'estiu per afavorir l'aprenentatge durant les vacances.